19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Традиційна відеоселекторна нарада під головуванням Володимира Гунчика
    Понеділок, 13 лютого 2017 08:59

    Традиційна відеоселекторна нарада під головуванням Володимира Гунчика

    Важливим, на думку Володимира Гунчика, є й те, що у 2016 році на ремонт доріг у Волинській області було використано не лише кошти державного, а й місцевих бюджетів. І завданням на зараз є виведення єдиного індикативного показника, щоб не допустити корупційних дій у сфері відновлення доріг. Також очільник зазначив, що Петро Порошенко дав вказівку відповідним Міністерствам удосконалити процес проведення тендерів. 

    Окремо Президент акцентував увагу на продовженні роботи щодо утворення об'єднаних територіальних громад, про соціальний захист воїнів антитерористичної операції та посилення роботи щодо ліквідації незаконного видобутку бурштину.

    Розповів губернатор і про результати своєї робочої поїздки до Києва. Там він зустрівся із віце-прем'єр-міністром Геннадієм Зубко, з яким обговорили проблеми Волинського облавтодору та процес його реорганізації. Адже, за словами Володимира Петровича, наш автодор - це на 50% недієздатна структура. Також обговорювали фінансування новостворених ОТГ та субсидіювання.

    Із прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом Володимиру Гунчику вдалося поговорити про ремонт і відновлення доріг у області, освоєння військових містечок № 51 та 54, створення житла для військовослужбовців та родин загиблих учасників антитерористичної операції.

    Також голова облдержадміністрації дав розпорядження підготуватися до візиту прем'єр-міністра на Волинь.

    Говорили на щопонеділковій відеоселекторній нараді і про створення місцевих служб пожежної охорони єдиної системи цивільного захисту в умовах децентралізації та об'єднаних територіальних громад. Про це інформував Володимир Грушовінчук, начальник управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області. Зокрема, він зазначив, що в області функціонує 103 підрозділи пожежної охорони. Наголосив і на створенні та функціонування таких служб в умовах децентралізації в ОТГ.Уже 27 автоцистерн передано у власність територіальних громад на умовах договору. Також розповів про можливості отримання об'єднаними громадами пожежної техніки та відзначив ряд громад, які цим уже скористалися. Серед них Устилузька ОТГ.

    Іде процес  передачі із державної власності на місцевий баланс будівель пожежних служб та відведених їм земель. А ще управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області проводить навчання фахівців даної галузі із виїздом на місця, аби забезпечити якісне виконання пожежною службою новоутвореної громади своїх функціональних обов'язків.

    Переглядів 2607
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua