20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Володимир-Волинський район відвідав губернатор області
    Середа, 29 березня 2017 15:11

    Володимир-Волинський район відвідав губернатор області

    Володимир Петрович разом із очільниками району оглянули устаткування заводу, продукцію, яку він випускає, відвідали лабораторію даного підприємства та поспілкувалися із персоналом.

    Екскурсію насінневим заводом провів присутнім головний агроном Роман Цись. Оглянувши нову техніку та дізнавшись про процес переробки насіння, голова облдержавдмінстрації залишився задоволеним. Зокрема, він зазначив, що на даному підприємстві використовується "саме сучасне європейське устаткування".  І запевнив, що аграрії області та аграрії України будуть зацікавлені в тому, аби користуватися послугами цього заводу, адже тут вони отримають продукт досить високої якості.

    Ми зробимо все для того, щоб максимально прорекламувати дане підприємство, адже воно наше, Волинське, рідне. І разом з цим будемо закликати всіх інвесторів, всіх наших колег до співпраці, демонструючи такий проект, як проект можливої реалізації між українською, німецькою, чеською та іншими компаніями. 

    Зовсім недавно було ряд публікацій, у яких йшлося про те, що на Волині немає нових заводів, вони не будуються. Не правда! - зазначив Володимир Гунчик.- 2 млн. євро - інвестиція у це підприємство. 2 тисячі тон в місяць завод може переробляти насіння одного сорту, а чи півтори тисячі різносортного. Це величезні потужності! І сьогодні ми з вами тут переконалися, як може працювати сучасний насінневий завод.

     Я буду дуже задоволений, якщо ще такі заводи з'являтимуться на Волині і буду старатися всіляко їх підтримувати.

    Голова райдержадміністрації Наталія Василець також високо оцінила роботу насінневого заводу.

    - Мені дуже приємно, що у наші села йдуть інвестиції, що 2 млн. євро не виїхали закордон, а вони вкладені тут. Це слугує хорошим прикладом для інших господарників - як потрібно використовувати свій капітал для розвитку власної країни.   

    Під час робочої поїздки голови ОДА у наш район, також торкнулися питань, врегулювання ситуацій, які виникають на митному переході"Устилуг".

    - Я вважаю, що в нас достатньо можливостей врегулювати проблему з чергою перед пунктом пропуску. Я говорив сьогодні з начальником Національної поліції. Ви знаєте, ті люди, які звикли користуватися митними переходами, вони за деякий період часу стають дуже специфічними людьми. Їх тяжко залучити до роботи на заводах і фабриках. І маленькі коливання, які відбуваються на кордоні, на них впливають, бо це їхній заробіток. Я не хочу їх критикувати. Така ситуація сьогодні в країні і у такий складний час ми живемо. Але питання потрібно тримати під контролем.

    І спочатку ми зробили правильні кроки, довіривши контроль над чергою активістам. У цьому році розпочинаємо величезний інфраструктурний проект – це дорога Луцьк- Володимир-Волиньский – Устилуг. У рамках цієї роботи буде закладено нову митно-сервісну зону. В умовах якої ми створимо всі можливості для того, щоб більше не було ніяких конфліктів, як було півроку назад на переході "Устилуг", – зазначив Володимир Гунчик.

    Далі за планом глава області відвідав приміщення  майбутнього міськрайонного ЦНАПу, військову частину 14 - ї механізованої бригади та будівництво 44-квартирного житлового будинку в м. Володимир-Волинський.

     

    Бійці 14-ї бригади після виконання бойових завдань у зоні антитерористичної операції повинні повернутися в обладнані та устатковані казарми, – така позиція заступника командира 14-ї ОМБ Марата Бригадира. Її підтримав і Володимир Гунчик.

     

    – Я запрошу керівників депутатських фракцій та комісії (Волинської обласної ради) і перед наступною сесією ми заплануємо ще один робочий візит, аби на власні очі подивитися на стан казарм і територій, – повідомив Володимир Петрович.

     

    Отож, спільними зусиллями військовослужбовців, лісівників, виконавчої влади області бачимо значне покращення благоустрою: облаштовані казарми, створені робочі місця, проте для повного побутового забезпечення полку, який нині перебуває на етапі становлення, чималий комплекс робіт ще попереду.

     

    Запланована і добудова гуртожитку для офіцерів контрактної служби, який вміщатиме 60-70 чоловік. У рамках виконання Указу Президента України №44 від 11 лютого 2016 року «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії та Держприкордонної служби України» керівник найвищої виконавчої гілки влади в області пообіцяв допомогти у вирішенні цього питання.

    Заразом оглянули і перебіг будівництва 44-квартирного житлового будинку для військових у місті Володимирі-Волинському, роботи в якому розпочалися ще у 2008 році та в силу певних обставин були припинені. У 2016-му Західним управлінням будівництва Міністерства оборони України проведено процедуру відкритих торгів для добудови житлового будинку, переможцем яких стала Вінницька будівельна компанія. Так, за інформацією заступника директора підрядної організації Леонтія Кондратюка, станом на 28 березня 2017 року, роботи на об’єкті відновлені. Здачу ж будинку, за сприятливих умов, планують на середину листопада поточного року.

    Підсумовуючи робочий візит, голова облдержадміністрації розповів про подальші кроки, які має зробити влада усіх рівнів, заручившись підтримкою волинської громади.

    – Бачу серйозні плани того, що потрібно зробити і вони цілком реальні. Хоч візит був робочим, але він несе за собою й відповідні зобов’язання влади, які ми прийняли. Я приїхав для того, аби разом із місцевою владою взяти на себе відповідні зобов’язання та забезпечити їх виконання, – зазначив Володимир Гунчик.

    Переглядів 2837
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua