25 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>У Турійську відкрили нове терапевтичне відділення
    Четвер, 28 грудня 2017 15:13

    У Турійську відкрили нове терапевтичне відділення

    Під завісу 2017-го Волинь рясніє новорічними подарунками. Усі вони – різні та потрібні: комусь під ялинку подарували новенький дитсадок, комусь школу, а у селищі Турійськ сьогодні, 27 грудня, справжнє свято – там відкрили терапевтичне віддлення центральної районної лікарні.

    За капітальний ремонт взялося товариство з обмеженою відповідальністю «Аміла». Упродовж 2017-го, із залучення коштів субвенції з Державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій у сумі 900 тис. грн та місцевих бюджетів – більше 122 тис. грн вдалося повністю оновити приміщення та зробити його направду сучасним і затишним.

    Урочисте відкритя терапевтичного відділення відбулося за участі голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, народного депутатата України Сергія Мартиняка, голови Турійської райдержадміністрації Ореста Василишина, депутата обласної ради Романа Микитюка

    – Учора ми відкрили школу, садочок у Ковельському районі. Усе було зроблено за сприяння народного депутата Степана Івахіва, облдержадміністрації та місцевих органів влади. Сьогодні у Турійську бачимо, як працює одна злагоджена команду людей, які дбають про Волинь. Дякую Сергію Васильовичу за роботу у своєму окрузі. У цьому приміщені ми бачимо, як працює медична реформа. Кошти з Державного бюджету, цільовим методом, спрямували на нормальну роботу районної лікарні. Багато хто казав, що із початком медичної реформи такі лікарні закриватимуть. Я казав і далі говоритиму: не вірте, це неправда. Люди повинні відчувати турботу про себе. Добре, що напередодні новорічних свят ми відкривамо це відділення. Бажаю вам  завжди бути здоровими і нехай усе буде добре, – звернувся до присутніх Володимир Петрович.

    Як і годиться, після урочистого відкриття, священик отець Павло, який править службу в лікарняній каплиці, здійснив чин освячення та благословив лікарів у їхній нелегкій праці, на здоров’я для майбутніх пацієнтів.

    Сергій Маритняк своєю чергою зауважив, що роботу в лікарні продовжить. Планують залучати кошти для ремонту інших відділень. В одному крилі такі роботи розпочали ще у 2013 році. У 2018-му ж будуть ремонтувати дах, тим паче, що необхідна документація уже готова.

    – Ми зробили терапевтичне віддлення, воно функціонуватиме, але поряд із тим, було б добре зробити усю лікарню зверху до низу. Люди, які живуть у Турійському районі, заслуговують на такі комфортні умови, – зазначив Сергій Васильович.

    Депутат обласної ради Роман Микитюк теж підтвердив: первинну ланку медицини у контексті реформи, потрібно розвиватими. І зазначив: у перспективі для розбудови таких медичних закладів на Волині планують залучити кошти Світового банку.

    – Я радий, що ми здаємо такі об’єкти. Приємно те, що завдяки співпраці на усіх рівнях є не лише пропозиції, а й реальна робота, залучення коштів і, як бачимо зараз, результат. Для лікарів, медичних працівників – це відділення, наче другий дім, тому хотілося покращити умови роботи і, гадаю, усе вийшло, – зазначив Орест Василишин.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

    Переглядів 3914
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua