Версія для друку
Субота, 23 червня 2018 08:13

Вітання голови райдержадміністрації Наталії Василець з Днем державної служби

Шановні держслужбовці краю!

Щиро вітаюо вас із професійним святом – Днем державної служби України!

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та своїй державі.

Впевнена, що діяльність державного службовця, яка на принципах високого професіоналізму, дотримання верховенства права, відданості справ та установлених моральних і духовних якостей, дає можливість ефективно служити своєму народові, забезпечувати високий авторитет державного службовця, а отже авторитет державної влади в цілому.

У нашому районі також працює багато держслужбовців, які є взірцем службової і людської порядності, чесності і моральності, здатними матеріалізувати свій патріотизм у конкретних справах на благо жителів нашого району.

Тож у день професійного свята бажаю, аби чесність та відповідальність були незмінними супутника при виконанні завдань державної ваги. Успіхів на професійній ниві та щастя в особистому житті. Нашій Україні – миру і процвітання!

З повагою голова райдержадміністрації Наталія Василець

Переглядів 3848