17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>На Володимирщині відбулося перше засідання ради регіонального розвитку
    Четвер, 13 грудня 2018 16:24

    На Володимирщині відбулося перше засідання ради регіонального розвитку

    Понад дві сотні представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості району зібрались сьогодні, 13 грудня 2018 року, на перше засідання Ради регіонального розвитку Володимирщини.

    Варто нагадати, що 12 листопада 2018 року, у Києві відбулося сьоме засідання Ради регіонального розвитку країни, де Президент України Петро Порошенко озвучив головне завдання – сформувати перспективні плани розвитку регіонів.

    - Ставлю регіональній владі завдання розробити плани перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки, обговорити їх із суспільством і громадами, і прийняти їх на рівні громад. Кожна територія повинна визначити свої переваги і пріоритети, на основі яких на ваших дорожніх картах і з’являться першочергові об’єкти, які і будуть маркерами розвитку», - наголосив Петро Олексійович.

    А уже наприкінці листопада відбулося засідання Волинської ради регіонального розвитку, де голова облдержадміністрації Олександр Савченко охарактеризував основні показники розвитку і досягнень області за 2015 – 2018 роки та окреслив перспективи розвитку Волині на 2019 – 2021 роки.

    Сьогоднішню ж зустріч очолила голова Володимир-Волинської районної державної адміністрації Наталія Василець.

    У своєму виступі Наталія Володимирівна акцентував увагу на основних соціально-економічних показниках та головних досягненнях розвитку району, озвучила перелік об’єктів, які були здані в експлуатацію впродовж 2015-2018 років, підсумувала проведену роботу із впровадження ключових реформ, ініційованих Президентом України Петром Порошенком, проаналізувала перспективи розвитку територій району та окреслила основні завдання на період 2019-2021 років, підкріплюючи сказане презентаційним матеріалом.

    Обговорювалися і питання реформи адміністративно-територіального устрою. Про новий регіональний простір розповів присутнім директор Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолій Пархом’юк.

    Опісля, історіями успіху та майбутніми перспективами ділилися голови об’єднаних територіальних громад Віктор Поліщук, В’ячеслав Католик, Сергій Панасевич та Ігор Пальонка.

    Знаковим, як зауважила голова райдержадміністрації Наталія Василець, є те, що перше засідання Ради регіонального розвитку нашого краю район проводить спільно із містом. Зокрема, перший заступник Володимир-Волинського міського голови Ярослав Матвійчук презентував здобутки та перспективи розвитку княжого граду в умовах децентралізацій них процесів, а начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради В’ячеслав Петрук – здобутки міста у галузі освіти.

    Зважаючи на важливу роль підприємств для розвитку регіону, перед присутніми виступив фінансовий директор ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» Вадим Шмаров, презентувавши бренд здорової курятини «Епікур».

    На завершення Наталія Володимирівна подякував всім за роботу та наголосила, що реформи, які проводяться в нашій країні, не мають зворотності. А ті перші успіхи, які ми спостерігаємо в умовах проведення децентралізації, доводять, що ми йдемо правильним шляхом.

    Переглядів 3780
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua