Версія для друку
Вівторок, 20 серпня 2019 12:11

На Володимирщині завершився чемпіонат району з футболу

На цих вихідних завершився останній тур чемпіонату Володимир-Волинського району з футболу серед команд Устилузької міської та сільських рад.

У сьомому, фінальному, турі лідер змагань – команда «Зимне» вже вкотре забезпечила собі найвищу сходинку в турнірній таблиці.

Цікавою була боротьба за призові місця, на які претендували команди «Заріччя» та «Устилуг». Вони здобули однакову кількість очок, але в особистій зустрічі остання здобула перемогу та виборола другу сходинку в турнірній таблиці.

Команда «Володимирівка» здобула бронзу.

Переможці та призери змагань будуть нагороджені кубками, грамотами та медалями голови районної федерації футболу і відділу освіти та культури райдержадміністрації.

- Усім командам району бажаю успіхів і зростання спортивної майстерності, - прокоментувала захід начальник відділу освіти та культури Оксана Бігун. – А також дякую їм за те, що на  власному прикладі пропагують здоровий спосіб життя та любов до спорту, бо, на жаль, сучасна молодь є не найактивнішими учасниками таких заходів, попри всі заохочення та зусилля організаторів.

Відділ освіти та культури райдержадміністрації

Переглядів 3692