Версія для друку
Субота, 14 березня 2020 09:31

Особисті прийоми громадян в органах влади тимчасово відмінені

Відповідне рішення прийняте на позачерговому засіданні Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Зокрема, зазначається, що на період карантинних заходів тимчасово не проводити особисті прийоми громадян в усіх органах державної влади та органах місцевого самоврядування.

Відтак, з 16 березня 2020 року доступ до обласної державної адміністрації буде обмежений та відбуватиметься лише для працівників установи за спеціальними посвідченнями.

Усі громадяни, які захочуть звернутися до обласної державної адміністрації щодо вирішення певних питань, зможуть залишити свої письмові звернення у спеціальній скриньці, розташованій при вході в будівлю, або ж надіслати свій запит на відповідну електронну пошту відділу роботи зі зверненнями громадян.
Рішення про скасування особистих прийомів громадян в усіх органах державної влади та органах місцевого самоврядування прийнято в області на виконання протокольного доручення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Мета — забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення України в рамках проведення заходів з профілактики та недопущення поширення коронавірусу в Україні.
Слід зазначити, що рішення Державної комісії є обовязковими для виконання центральними і місцевими органами виконавчої влади.

Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації

Переглядів 3630