Версія для друку
П'ятниця, 03 квітня 2020 20:40

У жительки Володимир-Волинського району зафіксовано захворювання COVID-19

03 квітня 2020 року у пацієнтки Володимир-Волинського ТМО були отримані результати діагностики, що підтвердили захворювання коронавірусом.

Нещодавно до Володимир-Волинського ТМО звернулась мешканка с. Підгайці, Володимир-Волинського району, зі скаргами на підвищену температуру та утруднене дихання. Пройдений нею експрес-тест дав негативний результат. Однак медики направили біоматеріали на аналізи методом ПЛР. Результати діагностики підтвердили захворювання на коронавірус.

В оперативному порядку було зібрано дистанційні засідання районного та міського штабів з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації.  

На даний час поліція проводить роботу з колом контактних осіб та проводиться дезінфікація ймовірних місць перебування хворої. 

Зараз жінка знаходиться у Волинській обласній інфекційній лікарні.

ПЕРЕКОНЛИВО ПРОСИМО жителів району дотримуватися усіх рекомендацій щодо запобігання поширення на території району гострої респіраторної хвороби СOVID-19.

Відділ управління персоналом, організаційної роботи, юридичного забезпечення та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3703