Версія для друку
Неділя, 23 серпня 2020 11:56

Вітання в. о. голови, керівника апарату райдержадміністрації Сергія Романюка та заступника голови районної ради Алли Мельник з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України

Шановні краяни!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України!

Символічно, що День Державного Прапора України ми відзначаємо напередодні Дня Незалежності. Адже національний прапор – один з найважливіших символів державності і єднання нації в усіх країнах світу. Наш синьо-жовтий стяг – це втілення мрій предків про свободу і незалежність України.

Нехай цей шлях під синьо-жовтим оберегом буде вдалим і успішним для нинішнього та прийдешніх поколінь громадян України, а свято Незалежності – духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у кожен дім щастя і добро, порозуміння й згуртованість, мир та любов!

Віримо в те, що Україна не лише вистоїть як суверенна держава, але й займе гідне місце серед розвинутих європейських країн. 

Бажаємо мирного неба, благодаті, злагоди та душевної величі. Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах.

Зичимо вам, шановні земляки, міцного здоров’я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі.

З повагою

В. о. голови, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк

Заступник голови районної ради Алла Мельник

Переглядів 3844