Версія для друку
Четвер, 03 грудня 2020 17:32

Звернення в. о. голови, керівника апарту райдержадміністрації Сергія Романюка з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня Україна разом зі світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю, таким чином засвідчуючи увагу до їхніх проблем.

Ця подія об’єднує людей з особливими потребами та людей, небайдужих до їхньої долі. Цей день нагадує кожному з нас про необхідність забезпечення рівних прав людей з інвалідністю та їх участі в житті суспільства.

Сила духу, яку проявляють люди з інвалідністю, їх цілеспрямованість, вміння досягати поставленої мети є прикладом оптимізму та любові до життя.

Звертаюся зі щирими словами подяки до працівників соціальних служб, волонтерів та небайдужих мешканців, які опікуються людьми з обмеженими можливостями. Ваша повсякденна турбота, чуйність та щедрість душі принесуть вам заслужену повагу і людську шану.

Бажаю всім витримки, оптимізму, здоров’я та можливості втілювати в реальність всі плани та задуми. Нехай Господь обдарує своїми ласками і благословенням всіх тих, хто особливо цього потребує.

В. о. голови, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк

Переглядів 4212