Версія для друку
Понеділок, 26 липня 2021 10:30

Участь заступника голови райдержадміністрації Віктора Фіщука у відзначенні 30-річчя гурту "Джерело"

25 липня 30-річчя творчої діяльності відзначав  народний аматорський фольклорний гурт «Джерело» Оваднівської сільської  територіальної громади. З цієї нагоди в с. Красностав відбувся святковий концерт, на який був запрошений заступник голови Володимир-Волинської райдержадміністрації Віктор Фіщук.

За вагомий внесок в розвиток культури району та з нагоди 30-річчя творчої діяльності  заступник голови райдержадміністрації вручив подяку голови райдержадміністрації колективу «Джерело». До слова цей колектив неодноразово брав участь в обласних та районних фестивалях, а також представляв район за кордоном. Керівниця цього колективу Любов Гудим є його учасниею від  початку створення і дотепер.  В святковому концерті взяв участь також  колектив КМЦ «Горлиця» міста Володимира-Волинського та власне сам гурт «Джерело» виконав багато пісень, серед яких були пісні жартівливого характеру. Родзинкою святкування став обряд вбирання короваю.

  В кінці заходу з теплими та щирими словами звернулися до присутніх голова Оваднівської сільської ради Сергій Панасевич та староста Красноставського старостинського округу Жанна Бондарук.  Хочеться побажати керівникам вище згаданого закладу і всім учасникам концертної програми мирного неба над головою, родинного затишку та міцного здоров’я.

Переглядів 4704