Версія для друку
Четвер, 23 вересня 2021 10:15

Вчились школярі приймати професійні рішення

Фахівці з профорієнтації Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості провели профорієнтаційний квест «Твоє професійне рішення» для учнів 11 класу Володимир-Волинської ЗОШ №5 імені Анатолія Кореневського.

В ігровій формі учасники могли змоделювати важливі події у своєму майбутньому - отримання професії чи спеціальності та працевлаштування. Також вони мали освоїтись з реаліями дорослого життя – кожній людині необхідно одягатись, харчуватись, відпочивати, а кошти можна здобути тільки вдало обравши професію, що забезпечить гарантоване отримання робочого місця та високу зарплатню. До речі, учасники вчилися її заробляти та економно витрачати.

В ході заходу деяким учням довелося на собі відчути наслідки необдуманого рішення - здобувши престижну спеціальність за великі кошти, не мали жодних шансів отримати гідну роботу. Але оскільки це все ж таки гра , вони могли швидко виправити ситуацію на краще.

Захід виявився не тільки корисним та пізнавальним, його ведучі та учасники отримали масу позитиву та приємних вражень від динамічно та цікаво проведеного часу.

Переглядів 3972

Галерея зображень