Версія для друку
Вівторок, 11 січня 2022 10:23

Стан захворюваності, підготовка до сесії та бюджетне планування – основні питання наради у голови РДА

10 січня голова райдержадміністрації Юрій Лобач провів нараду зі своїми заступниками, в ході роботи вони обговорили ряд важливих питань функціонування району. «Нуль пацієнтів у реанімації та на ШВЛ, нуль померлих та госпіталізованих за останню добу – коронавірусна статистика за даними Володимир-Волинського ТМО, виявлено лише 10 нових хворих. Це свідчить, що масова вакцинація має дієвий вплив на стан захворюваності», -насамперед акцентував на увагу учасників наради голова РДА.

Крім того, Юрій Лобач дав доручення щодо підготовки до чергової сесії районної ради, яка відбудеться наприкінці місяця: на розгляд депутатів буде винесено звіт голови райдержадміністрації про роботу за минулий рік, Програма висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в районі засобами масової інформації на 2022 рік, Програма виконання райдержадміністрацією делегованих повноважень. Також він наголосив на проведенні профільними заступниками голови РДА відповідної роботи з метою забезпечення у бюджетах територіальних громад видатків на проведення у цьому році районного фестивалю традиційної української культури «Український коровай-сузір’я» та підтримку підрозділів територіальної оброни.

На завершення наради голова РДА доручив моніторити ситуацію із дотримання карантинних вимог та проведення подальшої вакцинації населення, аби запобігти новим спалахам коронавусу на території району.

Переглядів 4096

Галерея зображень