19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Звернення Володимир-Волинської військової адміністрації: робимо усе можливе для перемоги!
    Субота, 26 лютого 2022 14:28

    Звернення Володимир-Волинської військової адміністрації: робимо усе можливе для перемоги!

    26 лютого голова військової адміністрації Юрій Лобач звернувся до мешканців району, місцевої влади, силових структур та озвучив першочергові завдання на сьогодні. "Наша армія показала – вона найкраща і найсильніша. Їй треба допомогти нашою виваженістю, холодним розумом і чіткістю дій!, - зазначив він. 

    Забезпечення комендантського часу: особам, які забезпечують функціонування установ, підприємств та закладів, необхідних для життєдіяльності громад, слідкують за правопорядком та несуть патрулювання на добровільній основі – видають перепустки, що дозволяють виконувати завдання у період комендантської години. Усім іншим громадянам – з 22.00 до 07.00 не виходити з дому.

    Формування сил територіальної оборони: до відома добровольців, усіх охочих захищати території про порядок оформлення до лав ТрО – призов здійснюється через військкомати (Центри комплектування та СП) з спрощеною процедурою. З громад таких людей можна доставити централізовано, вони проходять запис, отримують зброю і приступають до виконання завдань з оборони місцевих об’єктів критичної інфраструктури. ТрО в районі уже діє.

    Забезпечення транспортом: у всіх громадах сформовані списки автотранспорту, який можна використати будь-якої миті. Автобуси підприємств та шкільні  заправлені, готові до виїзду, водії на телефоні  перебувають постійно.

    Приймання біженців з територій бойових дій: списки приміщень сформовані і оприлюднені.  Ці заклади забезпечуються продуктами харчування і предметами першої необхідності. Фіксуються усі приїжджі у населених пунктах громад.  

    Допомога армії: ведеться широкий збір продуктів від картоплі й інших овочів, круп, макаронних виробів до консервацій, соусів. Кожна з громад організовує такий збір у себе. Зібрані продукти Володимирська, Поромівська, Іаничівська, Зимнівська громади передають до військкомату на потреби бригади, всі інші громади – у встановлений для них пункт зберігання продуктів для потреб тероборони.

    Взаємодія з поліцією: про усі знайдені мітки, виявлення осіб, які їх малюють, запеленговані безпілотники, підозрілих осіб, особливо озброєних та з червоними маркерами на одязі, підозрілі автомобілі тощо повідомляти на єдину лінію 102 у Нацполіцію України.

    БЕЗ ПАНІКИ: ми на своїй землі. Наша армія показала – вона найкраща і найсильніша. Їй треба допомогти нашою виваженістю, холодним розумом і чіткістю дій. Будьмо уважні і обережні! Влада, силові структури, Збройні сили, тероборона на місцях і робить усе можливе для перемоги. І вона обов’язково буде за нами. Слава Україні!

    Переглядів 3369
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua