Версія для друку
Понеділок, 16 січня 2023 16:42

Газові обігрівачі для «Пунктів незламності»

16 січня новим газовим обладнанням для обігріву приміщень поповнились резерви «Пунктів незламності», що діють в районі на випадок нових довготривалих відключень населених пунктів від електропостачання. Начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач спільно з Андрієм Сачуком, директором компанії «Укр-Петроль», за фінансової підтримки якої і придбані газові обігрівачі та балони до них, доставили обладнання до місця призначення. Чотири комплекти слугуватимуть районному управлінню ДСНС України у Волинській області, у підпорядкуванні якого перебувають чотири підрозділи, на базі яких діють «Пункти незламності», – у містах Володимирі, Нововолинську, селищах Іваничі та Локачі. Іще один комплект забезпечуватиме роботу такого пункту у самому приміщенні райдержадміністрації.

«Дякуємо підприємству «Укр-Петроль» за чергову допомогу у справі забезпечення тилу, а відтак і наближення нашої спільної перемоги над ворогом. Хочу наголосити, що місцевий бізнес Володимирського району вкотре демонструє соціальну відповідальність у питаннях запобігання критичним ситуаціям, які можуть виникнути на наших територіях через російську агресію», - зазначив керівник РВА Юрій Лобач

У свою чергу начальник районного управління ДСНС В’ячеслав Процюк зауважив, що завдяки такому портативному обладнанню пункти обігріву можна з легкістю облаштувати саме там, де у цьому виникне потреба, адже системи нескладно переносити та монтувати, а обігрівачі підходять для роботи як у стаціонарних приміщеннях, так і в наметах.

Переглядів 5352

Галерея зображень