Версія для друку
П'ятниця, 27 січня 2023 15:22

Військова служба за контрактом зміцнить нашу армію та прискорить перемогу

Боронити рідну землю можуть громадяни, які підлягають мобілізації і громадяни, які укладають контракт про проходження військової служби. Зокрема і призовники віком від 18 років, які зараз не підлягають призову на строкову службу та бажають стати професійними військовослужбовцями.

Серед основних вимог: вік до 45 років, вмотивованість, стан здоров’я та придатність за медичними показниками.

Військовим, які укладають контракт, як і мобілізованим, держава гарантує гідне грошове забезпечення та соціальну підтримку. Виплати складаються з щомісячного грошового забезпечення та додаткової винагороди під час періоду воєнного стану. Після укладання першого контракту військовослужбовцям виплачується одноразова грошова винагорода.

Для військовослужбовців, які безпосередньо не залучені до ведення бойових дій, винагорода становить 30 тис. грн., якщо залучені - 100 тис. грн. Відтак, солдат, щомісяця отримує в середньому 44 тис. грн., або 114 тис. грн.

Громадяни, охочі укласти контракт, мають змогу обирати місце служби та, за відсутності військового досвіду, обов’язково проходять належну підготовку, також і за кордоном.

Військовослужбовці за рахунок держави забезпечуються речовим майном, харчуванням, медичним обслуговуванням. Також щорічно отримують матеріальну допомогу на оздоровлення і вирішення соціально-побутових питань.

Без відриву від проходження служби є змога безоплатно здобути освіту у вишах, проходити навчальні курси, а також отримати посвідчення водія.

Охочим укласти контракт потрібно звернутись до Володимир-Волинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки з військово-обліковим документом, пройти професійно-психологічний відбір і медичну комісію.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Володимир-Волинського РТЦК та СП у відділення рекрутингу та комплектування за адресою: м.Володимир, вул.Січових Стрільців,3

Контактні телефони:

(03342)3-10-11 – черговий;

(063)926-06-60 - Валентин Олександрович;

(093)669-17-66- Оксана Володимирівна.

Начальник Володимир-Волинського РТЦК та СП полковник Руслан ЯЦІЙ

Переглядів 5791