17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Вересень 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 30 вересня 2021

    30 вересня голова районної державної адміністрації Юрій Лобач бере участь у роботі сесії Луцької районної ради, виконуючи повноваження та обов’язок депутата місцевої ради. Серед питань, які винесені на розгляд сесії, Юрій Володимирович своїм голосом підтримав важливу для Луцького району ініціативу щодо підготовки необхідної технічної заявки на участь проекту будівництва кільцевої об’їзної дороги повз Луцьк у програмі Президента України «Велике будівництво» на 2022 рік.

    Голова районної державної адміністрації Юрій Лобач разом із колективом установи передає естафету флешмобу «Здорова Волинь», ініційовану головою ОДА Юрієм Погуляйком, двом громадам району. Запрошуємо до участі у спортивному челенджі Володимир-Волинську та Нововолинську міські ради!

    Брифінг щодо епідситуації на території області та реалізації програми реімбурсації інсулінів. https://youtu.be/k49SkQGFvIQ

    Започаткований головою ОДА Юрієм Погуляйком флешмоб відбувся на Володимирщині. Голова райдержадміністрації Юрій Лобач зі своїми заступниками Віктором Сапожніковим і Андрієм Сторонським, керівником апарату РДА Сергієм Романюком, начальниками та спеціалістами структурних підрозділів установи вийшли на спортивний майданчик, аби підтримати челендж «Здорова Волинь». Спортивний захід відбувся на базі ліцею «Центр освіти», до участі в ньому долучились педагоги й вихованці закладу.

    Про це наголосила головний спеціаліст управління охорони здоров’я облдержадміністрації Людмила Рожко під час онлайн-брифінгу для ЗМІ. Як зазначила посадовиця, в державі продовжують впроваджуватись реформи у галузі охорони здоров’я, серед яких і реалізація програми реінбурсації інсулінів. Адже цукровий діабет, за визначенням ВООЗ, – надзвичайно важлива медико-соціальна проблема, яка за рівнем смертності знаходиться на третій позиції після патології серцево-судинної системи та онкології. Хвороба не лише поширюється з кожним роком дедалі більше, але характеризується швидким розвитком ускладнень, що призводять до інвалідності й смерті пацієнтів. 

    Сьогодні, 30 вересня, свій день народження відзначає заступник голови РДА Андрій Сторонський. Увесь колектив від душі вітає його з прекрасним ювілеєм – 55-річчям та бажає міцного здоров’я, невичерпної енергії, успіхів у всіх починаннях, миру, добра і достатку, задоволення від роботи, родинного тепла та здійснення задумів і планів.  

    29 вересня з ініціативи голови райдержадміністрації Юрія Лобача у приміщенні РДА працювала мобільна бригада вакцинації під керівництвом лікарки Марії Власюк. Отримати першу дозу щеплення виявили бажання восьмеро працівників органу виконавчої влади та двоє керівників відділів державної реєстрації актів цивільного стану, які прибули до Володимира-Волинського на обласний семінар.

    Шановні бібліотекарі! Прийміть щирі вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua