17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Четвер, 22 грудня 2016 10:30

    Нарада у голови райдержадміністрації

    На порядок денний виносилися питання профілактики правопорушень, забезпечення громадського порядку у прикордонному місті Устилуг та у сервісній зоні, а також обговорювали стан матеріально-технічного забезпечення підрозділів, що дислокуються на території району.

    Взяли участь у нараді Бобик Михайло Петрович - начальник Володимир-Волинського відділення поліції Нововолинського відділу поліції ГУНП у Волинській області, Книш Віталія Василівна - прокурор Володимир-Волинської місцевої прокуратури, Поліщук Віктор Ростиславович – Устилузький міський голова та Бамбуза Денис Васильович – тимчасово виконуючий обов’язки начальника застави «Пархоменкове».

    Начальник поліції Бобик М.П. зазначив, що на території Володимира-Волинського та Володимир-Волинського району створено три групи швидкого реагування. Було здійснено реагування на 4074 заяви мешканців району. Найбільш поширеними злочинами у нашій місцевості є незаконне заволодіння майном та крадіжки. За 11 місяців цього року спостерігається у районі незначний ріст кримінальних правопорушень.

    Голова Устилуга Віктор Поліщук інформував присутніх про стан виконання розпорядження голови облдержадміністрації “Про забезпечення громадського порядку перед міжнародним пунктом пропуску для автомобільного сполучення  «Устилуг» та в зоні сервісного обслуговування осіб і транспортних засобів”. Зокрема, він розповів про події, які спричинили «транспортний колапс» у маленькому прикордонному містечку та дії, які були здійснені для врегулювання даної ситуації.  

    26 жовтня були проведені збори громади м. Устилуг, де створили групи громадського контролю, до яких увійшли представники органів місцевого самоврядування, районної влади, депутати та громадські активісти. І уже 27 грудня черга була виведена за межі міста назад у сервісну зону, де встановили  спільний наряд для її контролю. Далі на позачерговій сесії Устилузької міської ради затвердили Програму «Безпечна громада» на 2016-2017 роки, згідно якої встановлені камери спостереження, що працюють в режимі online.

    На ряд питань, що стосуються митного контролю відповів і Денис Бамбуза.

    Переглядів 2711
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua