Версія для друку
Четвер, 15 лютого 2024 17:46

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Українці – мирна нація, але багато їх представників брали участь у військових конфліктах, що відбувались на територіях інших держав, чи у якості миротворців, чи просто виконуючи свій громадянський обов'язок. Вони здобули безцінний досвід дій у бойових умовах, який, доволі часто, передавали наступному поколінню військовослужбовців.

З початком війни у 2014 році значна їх кількість добровольцями стала до лав добровольчих формувань та Збройних Сил України, а коли відбулось повномасштабне вторгнення російського агресора – пішли захищати Батьківщину в перші дні війни.

Віддаючи належну шану нашим землякам, які брали участь у бойових діях на території інших держав, 15 лютого начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач взяв участь у панахиді в пам'ять за загиблими й померлими та поклав квіти до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам, що у місті Володимирі.

Також він нагородив з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших відзнакою районної влади жителів Володимирського району Миколу Сокола й Ростислава Романюка.

Переглядів 1118

Галерея зображень