16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Жовтень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
              1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    31            
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 27 жовтня 2022

    Державне агентство лісових ресурсів України відкрило офіційний інтернет-магазин «ДроваЄ», у якому можна придбати дрова онлайн. Платформа є альтернативою для громадян, які хочуть зручно купити дрова у найближчому лісовому господарстві. При цьому йдеться про саме про фізичних осіб, а не підприємства, адже одна людина може замовити 15 кубометрів дров на рік.  Замовлення на сайті drovae.gov.ua можна зробити у чотири кроки. 

    Понад 500 вакансій чекають на пошукачів на Порталі вакансій медичних працівників Міністерства охорони здоров’я! Ознайомитися з ними можна за посиланням https://work.moz.gov.ua. Портал вакансій медичних працівників є простим та зручним у користуванні. На ньому пошукачі можуть ознайомитися з усіма можливими опціями працевлаштування, додатковими перевагами та можливостями, щоб знайти роботу за своїм запитом.

    27 жовтня на Волині будуть аварійні відключення електроенергії для населення. Також застосовуються графіки обмеження електроенергії та потужності для промислових споживачів. Про це повідомляє ПрАТ «Волиньобленерго» . Нагадаємо, що графік аварійних відключень – це НЕ графік із датою і переліком населених пунктів, а ЦЕ перелік ліній електропередач, які підпадають під негайне відключення у разі отримання відповідного розпорядження. Графік відключень електроенергії надати неможливо, оскільки відключення є не плановими, а аварійними.

    За повідомленням районного управління Державного казначейства України, станом на 1 жовтня у районі видатки державного бюджету (за виключенням міжбюджетних трансфертів) становлять 6 978 242,8 тис. грн, значну частину з яких склала виплата деяких видів допомог,компенсацій,грошового забезпечення  та оплата послуг окремим категоріям населення (122 408,1 тис.грн), грошова допомога  військовослужбовцям (11 097,6 тис.грн). 

    На засіданні Уряду було ухвалено рішення про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014р. № 413. Внесеними змінами передбачається приведення Постанови у відповідність з оновленим законодавством України та забезпечення захисту прав і свобод військовослужбовців та представників інших Сил безпеки та оборони, які брали і беруть участь у захисті України від російського агресора.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua