17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Січень 2023 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31          
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 16 січня 2023

    1. Згідно з пунктами 1, 2, 3, 4 та 16 частини першої статті 9 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» (далі -Закон) володіти державною мовою та застосовувати її під час виконання службових обов’язків зобов’язані члени Кабінету Міністрів України, перші заступники та заступники міністрів, керівники інших центральних органів виконавчої влади та їх заступники, голови місцевих державних адміністрацій, їх перші заступники та заступники, депутати місцевих рад, посадові особи органів місцевого самоврядування, державні службовці, посадові та службові особи підприємств, установ і організацій державної і комунальної форм власності.

    16 січня новим газовим обладнанням для обігріву приміщень поповнились резерви «Пунктів незламності», що діють в районі на випадок нових довготривалих відключень населених пунктів від електропостачання. Начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач спільно з Андрієм Сачуком, директором компанії «Укр-Петроль», за фінансової підтримки якої і придбані газові обігрівачі та балони до них, доставили обладнання до місця призначення.

    Якщо зв’язок із захисником України втрачено, звертайтеся на гарячу лінію Уповноваженого зі зниклих безвісти та дотримуйтеся чіткого алгоритму дій. Фахівцям кол-центру необхідно надати дані людини, яку ви розшукуєте. Телефон гарячої лінії: 0 800 339 247 або ж можна написати в месенджери на номер: (095) 896-04-21 чи повідомити про зниклого особисто Уповноваженому за телефоном: (099) 792-01-26.

    Військовослужбовцям, резервістам, військовозобов’язаним, працівникам (до 25.07.2018), особам рядового та начальницького складу, а також особам, які перебували у складі добровольчого формування, яке увійшло до складу ЗСУ/МВС/Нацгвардії, надається статус учсаника бойових дій. З детальним алгоритмом дій можна ознайомитись на сайті Мінветеранів за посиланням: https://mva.gov.ua/ua/veteranam/nadannya-statusiv/yak-otrimati-status-uchasnika-bojovih-dij?fbclid=IwAR0ForB6ROR-Bw89F493WMG018W0IPWVQ153cayjJYRR21hSPzk7Pge_s4k

    19 січня всі православні християни відзначатимуть одне з головних свят – Водохреща. Однак, для того, щоб свято не обернулося трагедією необхідно чітко дотримуватися правил поведінки перебування на воді та льоду. Пам’ятайте, неприпустимим є купання в необладнаних для цього місцях .Не можна розпочинати Хрещенські забави без представників служб порятунку і медичних працівників та купання дітей без нагляду батьків чи дорослих. Не можна пірнати у воду безпосередньо з льоду. Для тих, хто планує купання у водоймах на Водохреща, Володимирське районне управління ДСНС України у Волинській області рекомендує дотримуватися певних правил.

    Програму пільгового кредитування запустив державний ПриватБанк. Отримати позику можна на все, що потрібно для енергонезалежності та стабільного зв’язку: на купівлю електрогенераторів, систем безперебійного живлення, Starlink тощо. Сума кредиту складає від 20 до 300 тис. гривень, початковий внесок – 10%. Погашення боргу відбувається впродовж року рівними частинами.  Відсоткова ставка – від 0% за програмою «Доступні кредити 5-7-9%».

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua