17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30        
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 17 листопада 2022

    Якщо ви відчуваєте перші ознаки ГРВІ, такі як нежить, біль у горлі, підвищення температури тіла тощо, негайно починайте діяти: - багато пийте; - прийміть знеболювальне, якщо є біль, але температура нормальна; - промивайте ніс сольовим розчином або спреєм;  - прийміть жарознижувальний засіб, якщо відчуваєте підвищення температури тіла, озноб, біль у горлі або вусі, головний біль; - повідомте свого сімейного лікаря про ваш стан. Щоб уберегтися від тяжкого перебігу хвороби, вакцинуйтеся. Є питання – Контакт-центр МОЗ 0 800 60 20 19.  Турбота про здоров'я – твій внесок у перемогу!

    Наразі по всій Волинській області застосовано періодичне відключення світла. Так, це викликає масу незручностей, однак це вимушений крок енергетиків, аби наш регіон не залишився без світла взагалі. Просимо волинян із розумінням поставитись до ситуації, що склалась. А також – з повагою до людей, які цілодобово працюють над ремонтом та відновленням наших електромереж та відповідають на тисячі дзвінків стурбованих жителів області, - облвійськадміністрація.

    «Прийде день, коли будь-хто зможе купити пеніцилін у будь-якому магазині, і від неправильного використання бактерії стануть резистентними до пеніциліну», — сказав свого часу Александер Флемінг, який відкрив перший антибіотик ще 94 роки тому. Відтоді відкрито сотні препаратів, з допомогою яких вдалося врятувати мільйони життів. Проте через широку доступність, самолікування й некваліфіковане призначення антибіотики вже до 2050 року можуть стати також причиною смерті близько 10 млн людей щороку.

    Турбота про своє та здоров’я близьких – це обов’язок кожного під час війни. Тому у разі появи симптомів ГРВІ необхідно зробити тест на COVID-19, щоб встановити точний діагноз. Лише так можна подбати про себе і близьких, запобігти новим спалахам захворювання і не навантажувати систему охорони здоров’я. Здорові українці пришвидшують нашу перемогу на своєму фронті. Вчасне тестування захищає твоїх близьких і людей із груп ризику, стримує розповсюдження хвороби. Є питання – гаряча лінія МОЗ 0 800 60 20 19. Турбота про здоров’я – твій внесок у перемогу!

    21 листопада 2022 року Україна відзначатиме 18 річницю Помаранчевої революції та 9 річницю Революції Гідності. Цьогоріч українці відзначають цю дату в умовах війни, яка змусила суспільство активніше переосмислювати минуле, глибше відчути й усвідомити важливість тих ціннісних орієнтирів, що їх задекларували Майдани.

    Дорога студентська спільното! Щиро вітаю усіх молодих та заповзятих із чудовим святом - Днем ​​студента! Студентство – воістину найкращий період життя. Тож бажаю вам відчути всі його переваги. Нехай навчання дається легко, іспити складаються швидко, а вільного часу буде все більше. Яскравих вам буднів, веселих друзів, продуктивного навчання, яке допоможе у подальшому житті отримати омріяну професію.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua